Disposes d'un termini de 14 dies hàbils comptats a partir de la data de recepció del producte per fer-ne la devolució. Pots exercir el teu dret a desistiment a galvez@galvez.cat

Un cop contactat amb nosaltres hauràs d'enviar els productes, pels teus propis mitjans i mitjançant una empresa de logística de la seva elecció al Centre logístic de Galvez.cat al C/ Bac de Roda 15-17-19 de Sabadell 08204, ( BARCELONA) Espanya. A l'atenció de Galvez.cat

Recordem que qualsevol material usat, instal·lat o sense l'embalatge original de fàbrica mai no podrà ser tornat per la via del desistiment.

El material haurà de complir el següent:

- Haurà d'estar embalat en les mateixes condicions que se't va lliurar. En el seu embalatge original de fàbrica i sense cap mal ni evidències d'haver estat usat.

- Recalquem la importància que hauràs de protegir el material degudament perquè ens arribi en el mateix estat en què l'envies. Evitant possibles danys durant el transport.

- Et recomanem fer fotografies al material abans d'enviar-lo, on s'apreciï l'estat del mateix, dels seus embalatges i les proteccions.

- Si en rebre la mercaderia observem danys externs o interns que ens impedeixin la venda a un altre client, rebutjarem el material i la seva devolució. En aquest cas hauràs de recórrer a les fotografies comentades al punt anterior per fer la reclamació pertinent a l'empresa que vas contractar.

Un cop rebem el material i revisem el seu estat, se't tornarà l'import proporcional a l'estat del producte. Aquest és del 100% del preu del producte si es trobés en perfecte estat de nova venda. A l'operació de reemborsament de la comanda, es descomptaran les despeses d'enviament associades a la primera entrega com a servei ja prestat per Galvez.cat, en cas de tractar-se d'una comanda amb enviament gratuït per al client en primera instància, també es descomptaran les despeses d'enviament habituals a aquesta localització.

A Galvez.cat posem a disposició de tots els clients un canal d'assessorament en línia per orientar sobre aspectes tècnics i normatius que permetin resoldre els dubtes abans de tancar la compra a la web, pots adreçar-nos les teves consultes a galvez@galvez.cat. o bé al telèfon 927 105 800

Per aquest motiu Galvez.cat entén que tota compra realitzada de manera directa sense consulta prèvia, és duta a terme amb ple coneixement de les prestacions del producte i la seva idoneïtat per a la instal·lació on prestarà servei.

Per aquest motiu, Galvez.cat no es farà càrrec de limport de les despeses denviament del retorn de qualsevol producte sense autorització expressa. L'enviament del material anirà a càrrec teu.

 

Experts en el teu llar

Producte afegit a la llista de desitjos
Producte agregat per comparar.