Aquesta política de privadesa us ofereix una vista general del processament de les vostres dades a Galvez.cat. S'aplica a tots els llocs web, aplicacions i altres serveis oferts i que siguin de la propietat Galvez.cat.

Si teniu alguna pregunta sobre la Política de privadesa o sobre la protecció de dades de Galvez.cat, podeu adreçar-vos al nostre equip de protecció de dades a galvez@galvez.cat

Si us plau, envieu també un correu electrònic al nostre equip de protecció de dades si voleu exercir el vostre dret a la informació, a l'eliminació de dades o qualsevol altre dret de protecció de dades en virtut dels art. 15-22 del RGPD. Això inclou la revocació del consentiment per a fins de màrqueting, la cancel·lació de la subscripció al butlletí, etc.

En aquesta política de privadesa descobrireu:

 • Quina informació emmagatzema Galvez.cat.
 • Què fem amb aquestes dades i per què es necessiten.
 • Quins drets i opcions de protecció de dades té.
 • Quines tecnologies i dades utilitzem per personalitzar i ajustar els nostres serveis i contingut amb l'objectiu de donar-li una experiència de compra segura, simple, contínua i personalitzada.
 • Quines tecnologies i dades utilitzem per a tasques de publicitat, incloses les tecnologies de seguiment utilitzades.

1. Quines dades processa Galvez.cat?

Galvez.cat ofereix una gran varietat de serveis que podeu utilitzar de diferents maneres.

Depenent de si es posa en contacte amb nosaltres en línia, per telèfon, en persona o de qualsevol altra manera, i de quins serveis utilitzi, es generen diferents dades des de diferents fonts. Comparteix molta de la informació que processem si utilitza els nostres serveis o es posa en contacte amb nosaltres, per exemple, quan es registra i proporciona el vostre nom o adreça de correu electrònic o adreça postal. Tot i això, també rebem informació tècnica sobre dispositius i accés que recopilem automàticament a mesura que interactua amb els nostres serveis.

Per exemple, pot ser informació sobre el dispositiu que utilitzeu. Recopilem més dades a través de les nostres pròpies anàlisis de dades.

També podem obtenir informació sobre vostè de tercers, com agències de crèdit i proveïdors de serveis de pagament.

Quan parlem de «les vostres dades», ens referim a dades personals. Es tracta de tota la informació que podríem fer servir per identificar-lo immediatament o en combinació amb una altra informació.

Qualsevol informació que no ens permeti identificar-lo (fins i tot combinant-la amb una altra informació), es consideren dades no personals. Les dades no personals també es coneixen com a dades anònimes. Quan combinem les vostres dades personals amb dades anònimes, totes les dades del conjunt es consideraran dades personals.

Si eliminem dades personals de qualsevol informació o conjunt de dades relacionades amb vostè, les dades restants en aquest conjunt ja no es consideraran dades personals. Aquest procediment s'anomena anonimització.

Òbviament, es pot negar si us demanem que ens faciliti certa informació personal. Vostè decideixes quina informació ens facilita. No obstant això, és possible que no us puguem prestar els serveis desitjats (o no de manera òptima). Per exemple, no podem enviar paquets sense una adreça de lliurament. Si només cal informació específica en relació amb un servei (informació obligatòria), us ho notificarem mitjançant una identificació adequada.

2. Per què utilitza les meves dades Galvez.cat?

Galvez.cat processa les vostres dades d'acord amb totes les lleis de protecció de dades aplicables. Per descomptat, respectem els principis de la llei de protecció de dades per al processament de dades personals. Per tant, processem les vostres dades només per a les finalitats descrites en aquesta Política de privadesa o durant la recopilació de dades. Aquests són principalment el procés de compra i la provisió, personalització i desenvolupament, així com la seguretat dels nostres serveis.

3. Serveis personalitzats

El desenvolupament i la provisió de funcionalitats i serveis personalitzats per a vostè representa la nostra principal prioritat. Independentment de la ubicació, el temps i l'equip, us oferim una experiència de compra individual i una oferta adaptada als vostres interessos individuals. El processament de les vostres dades per personalitzar els nostres serveis és, per tant, una part integral de l'exercici de Galvez.cat.

4. Informació sobre llocs web i aplicacions

Utilitzem la vostra informació per proporcionar llocs web i aplicacions propietat de Galvez.cat. A més del dispositiu i les dades d'accés associades amb cada ús d'aquests serveis, la naturalesa de les dades processades i les finalitats del processament dependran, en particular, de com utilitzi les funcions i els serveis proporcionats a través dels nostres serveis. També fem servir la informació que recopilem quan fem servir els nostres serveis per descobrir com s'utilitza la nostra oferta en línia.

5. Informació sobre les pàgines de xarxes socials

Galvez.cat manté perfils a les xarxes socials de Facebook, Instagram i YouTube. A les nostres pàgines, publiquem i compartim contingut, ofertes i recomanacions de productes. Amb cada interacció a les nostres pàgines o altres pàgines de Facebook o Instagram que puguin annexar contingut de Galvez.cat, els operadors de les xarxes socials registren el seu comportament d'ús amb galetes i tecnologies similars.

Els operadors de pàgines poden consultar estadístiques generals sobre els interessos i les característiques demogràfiques (com edat, gènere, regió) del públic de la pàgina. Si utilitzeu les xarxes socials, els operadors de xarxes socials determinen la naturalesa, l'abast i els propòsits del tractament de les dades a les xarxes socials.

6. A qui se li envien les meves dades?

Galvez.cat només transmetrà les seves dades dins del que permet la legislació de protecció de dades espanyola o europea. Treballem estretament amb alguns proveïdors de serveis, com servei al client (per exemple, proveïdors de serveis de correu), proveïdors de serveis tècnics (com a operacions de centres de dades) o empreses de logística (com companyies postals). Aquests proveïdors de serveis només poden processar les vostres dades en nom nostre sota condicions especials.

En la mesura que els utilitzem com a processador, els proveïdors de serveis només podran accedir a les seves dades en la mesura i durant el període requerit per a la prestació del servei respectiu.

7. Quins drets de privadesa tinc?

Sobre la base dels requisits legals pertinents, gaudeix dels següents drets de privadesa legals:

 • Dret a la informació (article 15 del RGPD)
 • Dret a l'eliminació (article 17 del RGPD)
 • Dret de rectificació (article 16 del RGPD)
 • Dret a la limitació del processament (article 18 del RGPD)
 • Dret a la portabilitat de les dades (article 20 del RGPD)
 • Dret a presentar reclamacions a una autoritat de protecció de dades (article 77 del RGPD)
 • Dret a la revocació del consentiment (article 7, paràgraf 3, del RGPD)
 • Dret a oposar-se a certes operacions de processament de dades (article 21 del RGPD).

Si voleu exercir els vostres drets de protecció de dades, podeu posar-vos en contacte amb el nostre equip de protecció de dades en qualsevol moment a galvez@galvez.cat.

8. Quan s'esborraran les meves dades?

Emmagatzemarem les vostres dades personals durant el temps necessari per als fins establerts en aquesta Política de privadesa, en particular per complir amb les nostres obligacions contractuals i legals. Si cal, també emmagatzemarem les vostres dades personals per a altres fins, sempre que la llei ens permeti emmagatzemar-la per a fins específics, fins i tot per a la defensa de drets legals.

9. Com protegeix Galvez.cat les meves dades?

Les vostres dades personals es transmeten de forma segura mitjançant encriptació. Això s'aplica a la vostra comanda ia l'inici de sessió del client. Fem servir el sistema de codificació SSL. A més, protegim els nostres llocs web i altres sistemes mitjançant mesures tècniques i organitzatives contra la pèrdua, destrucció, accés, modificació o difusió de les dades per part de persones no autoritzades.

11. Modificacions d'aquesta política de privadesa

A mesura que desenvolupem els nostres llocs web i aplicacions i implementem noves tecnologies per millorar el nostre servei per a vostè, és possible que es requereixin canvis a aquest Avís de privadesa. Per tant, us recomanem que reviseu aquesta política de privadesa de tant en tant.

Experts en el teu llar

Producte afegit a la llista de desitjos
Producte agregat per comparar.